2024-2025 Yurtdışından Öğrenci Kabul Kontenjanlarına Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Katkı Payı Ücreti Ödemeleri

Üniversitemiz Yurtdışından Öğrenci Kontenjanlarına kayıt hakkı kazanan fakat yurtdışında bulunduğu için Halk Bankası Şubelerinden ücret yatıramayan adaylar;

Kayıt hakkı kazandığı bölüm/program için belirlenen katkı payı/öğrenim ücretini aşağıda belirtilen Halk Bankası, Bursa Uludağ Üniversitesi IBAN numarasına “Ad, Soyad, Aday Numarası” açıklamasını belirtilerek Türk Lirası ve tam tutar olarak hesaba geçecek şekilde (bankanın masraf olarak aldığı miktar hariç) online ön kayıt tarihleri süresi içerisinde yatırıp ödeme dekontunu gönderilen maildeki linkten yükleyerek online ön kaydını yapabilecektir.

BANKA ADI

HALK  BANKASI

ŞUBE KODU :

HESAP ADI  /

ALICI ADI:

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

(Dikkat: IBAN No. ve Hesap/Alıcı adının eksik veya hatalı bildirilmesi halinde EFT/HAVALE işlemi gerçekleşmez.)

IBAN NUMARASI

TR79 0001 2001 3290 0006 0000 18