ONLİNE KAYIT TARİHLERİ UZATILDI

Üniversitemiz Yurtdışından Öğrenci Kontenjanlarına online kayıtlar, gelen yoğun talep üzerine 11 Ağustos 2023 (Türkiye saati ile 17:00’a kadar) tarihine kadar uzatılmıştır.

Adayların online kayıt için başvuru sırasında girmiş olduğu mail adreslerine gönderilen linkten, istenilen belgeleri yükleyerek online kayıtlarını tamamlamaları gerekmektedir. (Adayların mail adreslerinin dolu olup olmadığını kontrol etmeleri gerekmekte olup gönderilen mailler kimi zaman spam veya istenmeyen posta klasörüne düşebilmektedir. Mail ulaşmayan adayların yos@uludag.edu.tr mail adresinden iletişime geçmeleri halinde tekrar mail gönderilebilecektir.)

11 Ağustos 2023 tarihine kadar online kaydını yapmayan adaylar kayıt haklarını kaybetmiş sayılacaktır. (Online kaydı tamamlanan adaylara, kayıtlarının yapıldığına ilişkin mail ile birlikte öğrenci numaraları bildirilmektedir.)

DİKKAT: Sadece yurtdışında bulunduğu için Halk Bankası şubelerinden ücret yatıramayan adaylar; aşağıdaki IBAN numaralarına, kazandığı bölümün 1 dönemlik (Güz Dönemi) katkı payı/öğrenim ücretini Türk Lirası ve tam olarak; ad-soyad, aday numarası açıklaması ile yatırması gerekmektedir. (Kabul mektubunda kazandığı bölüm/program İkinci Öğretim (İ.Ö.) olan adayların İkinci Öğretim IBAN numarasına ödeme yapması gerekmektedir.)

BANKA ADI

HALK  BANKASI

ŞUBE KODU :

HESAP ADI  /

ALICI ADI:

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

(Dikkat: IBAN No. ve Hesap/Alıcı adının eksik veya hatalı bildirilmesi halinde EFT/HAVALE işlemi gerçekleşmez.)

BİRİNCİ ÖĞRETİM             IBAN NUMARASI

TR79 0001 2001 3290 0006 0000 18