TERCİH BAŞVURULARINDA KABUL EDİLEN SINAV TÜR VE PUANLAR

Üniversitemiz yurtdışından öğrenci kabul kontenjanlarına başvurularda kabul edilen sınav tür ve puanlar, ULUYÖS web sayfasından duyurulmuştur. Bursa Uludağ Üniversitesi Senatosu tarafından kabul edilen sınav tür ve puanların listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ.
2022 YÖS sınav sonuçlarının geçerliliği 1 yıl olarak kabul edildiğinden, 2022 YÖS sınav sonuçları değerlendirmeye alınamayacaktır.
Tüm yerleştirme aşamalarında, ULUYÖS-2023 sınav sonucuna sahip öğrencilere değerlendirmelerde öncelik tanınabilir. Tercih ve Değerlendirme işlemleri için Kılavuz’un “VIII. Tercih Başvurularının Değerlendirilmesi” Bölümünü dikkatlice inceleyiniz.
Üniversitemiz yurtdışından öğrenci kabul kontenjanlarına başvuru yapacak adaylara önemle duyurulur.