ULUYÖS-2022 Sınav Sonuçları Açıklanmıştır.

ULUYÖS-2022 sınav sonuçları açıklanmış olup sonuçlara web sayfamızın " Sınav" sekmesinden veya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Tercih başvuruları, (ULUYÖS, Diğer devlet üniversiteleri tarafından yapılan YÖS sınav sonuçları ve Üniversitemiz Senatosu tarafından kabul edilen uluslararası sınav tür ve puanları ile) 24 Haziran - 03 Temmuz 2022 (Türkiye saati ile 24:00’a kadar) tarihleri arasında online olarak ULUYÖS web sayfamızdan alınacaktır.

Sınav sonuçları için TIKLAYINIZ. (Başvuruda kullandığınız Pasaport/Kimlik numaranızı girerek "SORGULA" butonuna basınız.)