ULUYÖS-2022 BAŞVURULARI!

Değerli öğrenci,

Yurt Dışında (yüz yüze) 04 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'da (Azerbaycan Saati İle) Azerbaycan-Bakü’de düzenlenecek ULUYÖS sınav başvuruları, sınav bina kapasitesi dolduğundan sona ermiştir. Üniversitemize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Yurt İçinde (yüz yüze) Bursa, İstanbul, Ankara sınav merkezlerinde 11 Haziran 2022 tarihinde saat:10:00'da (Türkiye Saati İle) düzenlenecek ULUYÖS-Yurt içi sınav başvuruları 15 Mayıs 2022 Pazar günü 17.00’a kadar uzatılmıştır.

İptal edilen online sınavlar için başvuru yapmış adaylardan ULUYOS- YURTİÇİ ( Bursa, Ankara, İstanbul sınav merkezlerinde yüz-yüze düzenlenecek)  sınavına katılmak isteyenlerin sınav merkezi tercihini (aday numarası, ad-soyad ve sınav merkezi tercihi olacak şekilde) 15 Mayıs 2022 Pazar günü 17.00’a kadar e-mail ile bize bildirmeleri halinde, adayların sınav merkez tercihi güncellenerek, güncellenen başvuru formları mail adreslerine gönderilecektir. (Sınav merkezi değişikliği yapan adayların güncellenen Başvuru formlarını kontrol ederek sınav yeri (Bursa, Ankara, İstanbul) seçiminin yanında “YÜZ YÜZE” ibaresi yazılı olduğunu kontrol etmeleri gerekmektedir.

Sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimizle.

Soru ve sorunlarınız için yos@uludag.edu.tr mail adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.