Bursa Uludağ Üniversitesi Yurtdışından veya Yabancı Uyruklu Öğrenci Seçme Sistemi (ULUYÖS)

TÜRKİYE E-ULUYOS (YURTİÇİ) DENEME SINAVI HAKKINDA

12 Haziran 2021 tarihinde yapılacak olan (YURTİÇİ) TÜRKİYE ONLİNE ULUYÖS Sınavında, adayların sınavın yapılacağı Bursa Uludağ Üniversitesi UKEY Sınav Sistemine giriş ve kullanımında  sorun yaşanmaması adına  UKEY sistemi erişimine yönelik bir deneme sınavı yapılacaktır. Söz konusu E-ULUYÖS TÜRKİYE (Yurt içi) online deneme sınavının tarihi 31.05.2021 Pazartesi ULUYÖS web sayfasından duyurulacaktır.

Üniversitemize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür eder; sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.

Bu web sitesinde yer alan açıklamalar, belirtilen tarih ve koşullarda Bursa Uludağ Üniversitesi değişiklik yapma yetkisine sahiptir. Yapılacak değişiklikler adaylara bu web sitesinden duyurularak ilan edilir. İnternet sayfasındaki duyurular adaylara tebliğ hükmündedir.
Bursa Uludağ Üniversitesi
Yurtdışından veya Yabancı Uyruklu Öğrenci Seçme Sistemi