E-ULUYOS (YURT DIŞI) DENEME SINAVI HAKKINDA

Değerli öğrenci,

5 Haziran 2021 tarihinde yapılacak olan YURTDIŞI ONLİNE ULUYOS Sınavında, adayların sınavın yapılacağı Bursa Uludağ Üniversitesi UKEY Sınav Sistemine giriş ve kullanımında  sorun yaşanmaması adına  UKEY sistemi erişimine yönelik bir deneme sınavı yapılacaktır. Söz konusu Deneme sınavı 5 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek E-ULUYOS YURTDIŞI sınavı soruları için bir örnek teşkil etmemekte olup yalnızca adayların sınav sistemine giriş ve UKEY sistemi kullanımına ilişkin bir uygulama niteliği taşımaktadır.

Sınav öncesinde adaylara sorunsuz sınav erişim ve sınav girişi denemesi için aşağıdaki tarih ve saatlerde sayısal sorulardan oluşan Deneme Sınavı ekranı açılacak olup tüm adayların seçmiş oldukları sınav merkezine göre belirtilen tarih ve saatte sisteme giriş yapmaları,  5 Haziran 2021 tarihinde yapılacak olan E-uluyos Yurtdışı sınavları esnasında sorun yaşamamaları için önerilmektedir. (Söz konusu Deneme Sınavının sonuçları ilan edilmeyecektir.) Test ekranı belirtilen tarih dışında tekrar açılmayacaktır. Adayların belirtilen tarihte aşağıda yer alan linkten sisteme giriş yapmaları gerekmektedir.

E-ULUYOS YURTDIŞI Deneme Sınav Tarihleri;

Yurt dışı (Online/ Azerbaycan-İran) 29 Mayıs 2021 Cumartesi, Saat:10.00 ; (Türkiye Saatine Göre)

Yurt dışı (Online/ Diğer Ülkeler) 29 Mayıs 2021 Cumartesi, Saat:14.00 ; (Türkiye Saatine Göre)

Üniversitemize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür eder; sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.

“UKEY’E Giriş ve E-ULUYÖS Sınavı Kullanma Kılavuzu” için TIKLAYINIZ.

UKEY Sistemine Giriş Linki için TIKLAYINIZ. (Sınav günlerinde aktif olacaktır.)