ULUYÖS-2020 SINAV GİRİŞ BELGESİ (YENİ)

ULUYÖS-2020 SINAV GİRİŞ BELGESİ

Sınav salonlarına maskesiz girilemeyecek olup sınav esnasında adaylar isterlerse maskelerini çıkarabilir yada takabilirler. Sınav salonlarında oturma düzenleri mümkün olduğunca sosyal mesafe gözetilerek yapılmıştır. Sınav binalarının önlerinde yığılmayı önlemek ve sosyal mesafeyi korumak için, adaylar ve sınav görevlileri dışındaki kişilerin, sınav binalarına belli bir mesafeden fazla yaklaşmalarına izin verilmeyecektir.

1- Sınava girerken adayların, ULUYÖS-2020 Sınav Başvuru Formu’nu, Sınav Giriş Belgesi’ni, Başvuruda kullandığı Kimlik Kartı, Pasaport (İkamet Tezkeresi) yanlarında bulundurmaları zorunludur.

2- Sınava Giriş Belgesi olmayan adaylar sınava ALINMAYACAKTIR.

3- Adayların, sınava gelirken yanlarında, yumuşak uçlu kurşun kalem(ler), silgi, kalem açacağı ve kol saati dışında cihaz, araç veya gereç bulundurmamaları gerekir.

4- Adayların cep telefonu ile sınava gelmeleri kesinlikle yasaktır. Aksi bir durumu tespit edilenlerin veya sınav esnasında cep telefonu çalan adayın sınavı iptal edilir.

SINAV GİRİŞ BELGESİ’ni almak için TIKLAYINIZ. (Başvuruda kullandığınız Pasaport/Kimlik numaranızı girerek Sınav Giriş Belgesi butonuna basınız.)

DİKKAT:  İstanbul ve Antalya sınav merkezi “Sınav Giriş Belgeleri” 25 Haziran 2020 tarihinden itibaren sisteme yüklenecektir. Azerbaycan/Bakü sınav merkezi için  ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.

ULUYÖS sınavları ile ilgili olarak Bursa Uludağ Üniversitesin resmi web sayfasından ve ilgili makamlarca yapılacak açıklamaların takip edilmesi gerekmektedir.

Adaylar soru ve sorunları için yos@uludag.edu.tr. e-mail adresinden bizlere ulaşabilirler. Anlayışınız için teşekkür ederiz.