12/3/2020 - Bursa Uludağ Üniversitesi Yurtdışından veya Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı

ULUYOS-2020 EXAM ENTRANCE CARD

The candidates will be able to get their exam entry cards from the uluyos website after the date of  22 June 2020 with the ID number or passport number used in the ULUYOS-2020 exam application.

Follow the information on the ULUYOS website regarding the application process and other issues.

Candidates can reach us via e-mail address (yos@uludag.edu.tr) for questions and issues. Thank you for your interest and understanding in our University.