AZERBAYCAN-BAKÜ ULUYÖS-2020 SINAVI

Azerbaycan/Bakü’de düzenlenmesi planlanan sınavın 11 Temmuz 2020 tarihinde yapılmasına karar verilmiş olup 12 Haziran 2020 - 14 Haziran 2020 tarihleri arasında (Türkiye saati ile 24:00’a kadar)  yalnızca “ULUYÖS-2020 Sınavı Azerbaycan/Bakü Sınav Merkezi” için ek başvuru alınacaktır.

ULUYÖS sınavları ile ilgili olarak Bursa Uludağ Üniversitesin resmi web sayfasından ve ilgili makamlarca yapılacak açıklamaların takip edilmesi gerekmektedir.

Adaylar soru ve sorunları için yos@uludag.edu.tr. e-mail adresinden bizlere ulaşabilirler. Anlayışınız için teşekkür ederiz.