ULUTÖMER Uzaktan Türkçe Öğretim Programı (ULUZEP) başlıyor.

ULUTÖMER Uzaktan Türkçe Eğitim Programı (ULUZEP) 15 Haziran'da başlıyor.

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) ULUTÖMER, teknolojinin sunduğu imkânlardan yararlanmak amacıyla Türkiye’de veya başka bir ülkede yaşayıp yabancı dil olarak Türkçeyi öğrenmek isteyen veya zorunda olan, çeşitli sebeplerle yüz yüze eğitime katılamayan tüm bireyler için Uzaktan Türkçe Öğretim Programı’nı başlatıyor.

Program; bilgi iletişim teknolojilerini kullanarak uzaktan eğitim çevrimiçi (online) kurslar aracılığıyla kursiyerlerin Türkçeyi ikinci dil olarak etkin bir biçimde öğrenmelerini ve Türkçe’yi iş, eğitim, günlük yaşam ortamlarında rahatlıkla kullanabilmelerini amaçlıyor.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.