ULUYOS-2020 TURKEY EXAM DATE IS POSTPONED!

In accordance with the Presidential Circular No. 31074 published in the official newspaper on 20 March 2020 for the coronavirus outbreak of COVID-19;

ULUYOS-2020 exam, which is planned to be held domestically (Turkey) on April 25, 2020, has been postponed to a date after April 30. Turkey ULUYOS-2020 examination date will be announced later to you from our web page. Exam applications continue until March 27, 2020, as previously announced. Please follow our ULUYOS website for the new exam date.

Candidates can reach us via e-mail address (yos@uludag.edu.tr) for questions and issues.

Thank you for your understanding and cooperation.