ULUYÖS-2020 TÜRKİYE SINAV TARİHİ HAKKINDA!

Koronavirüs COVID-19 salgınına yönelik olarak 20 Mart 2020 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan 31074 sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi uyarınca;

25 Nisan 2020 tarihinde yurtiçinde yapılması planlanan ULUYÖS-2020 sınavları, 30 Nisan tarihinden ileri bir tarihe ertelenmiştir. ULUYÖS-2020 Türkiye sınav tarihi daha sonra ULUYÖS web sayfasından sizlere duyurulacaktır ve sınav başvuruları duyurulduğu üzere 27 Mart 2020 tarihine kadar devam etmektedir. Yeni sınav tarihimiz için lütfen ULUYOS web sayfamızı takip ediniz.

Adaylar soru ve sorunları için yos@uludag.edu.tr. e-mail adresinden bizlere ulaşabilirler.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.