29.3.2020 - Bursa Uludağ Üniversitesi Yurtdışından veya Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı

ULUYÖS-2020 SINAV BAŞVURUSU HAKKINDA!

2020 yılında yapılması planlanan ULUYÖS 2020 sınav tarihleri ile ilgili Üniversitemiz Yönetimi tarafından alınan herhangi bir erteleme veya iptal şeklinde bir karar bulunmamaktadır. ULUYÖS sınavları ile ilgili olarak Bursa Uludağ Üniversitesin resmi web sayfasından ve ilgili makamlarca yapılacak açıklamaların takip edilmesi gerekmektedir.

20 Mart 2020’de sona erecek olan ULUYOS 2020 sınav başvuru tarihleri, gelen yoğun talep üzerine 27 Mart 2020 tarihine kadar uzatılmıştır.

Bursa Uludağ Üniversitesi ilk andan itibaren Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) kararları doğrultusunda herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için tüm organlarıyla gerekli tüm tedbirleri almış olup; süreç içerisinde gelişmelere göre doğru, şeffaf ve hızlı bir şekilde öğrencileri ve öğrenci adaylarını bilgilendirmeye devam edecektir.

Bazı sosyal medya platformları üzerinden yayınlanan eksik ya da yanlış bilgilerin yer aldığı haber ve içeriklere itibar edilmemesi gerektiğini tüm adaylarımıza tekrar hatırlatmak isteriz.

Üniversitemize gösterdiğiniz ilgi ve alaka için teşekkür ederiz.

Bu web sitesinde yer alan açıklamalar, belirtilen tarih ve koşullarda Bursa Uludağ Üniversitesi değişiklik yapma yetkisine sahiptir. Yapılacak değişiklikler adaylara bu web sitesinden duyurularak ilan edilir.