17.7.2018 - ULUYOS/PG YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA

LÜ - Katkı Payları

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KATKI PAYI/ÖĞRENİM ÜCRETİ MİKTARLARI
YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI BİRİNCİ ÖĞRETİM (*) İKİNCİ ÖĞRETİM (İÖ)
1.TAKSİT 2.TAKSİT TOPLAM 1.TAKSİT 2.TAKSİT TOPLAM
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM 903 903 1806

Tezsiz ve İkinci Öğretim

Programları Öğrenim Ücretleri

İlgili Enstitülerce ilan edilecektir.

* 2018-2019 eğitim-öğretim yılı 1.yarıyıl katkı payları/öğrenim ücretleri, kayıt yenileme/ilk kayıt tarihine kadar Bakanlar Kurulunca açıklanmadığı takdirde “2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair Karar” a göre, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı için belirlenmiş katkı payları ve öğrenim ücretleri alınacaktır. 2018-2019 eğitim- öğretim yılı katkı payı/öğrenim ücreti miktarları belirlendiğinde varsa aradaki (+/-) katkı payı/öğrenim ücreti farkı takip eden bahar yarıyılı katkı payı/öğrenim ücreti ile birlikte alınacaktır.

Bu web sitesinde yer alan açıklamalar, belirtilen tarih ve koşullarda Uludağ Üniversitesi değişiklik yapma yetkisine sahiptir. Yapılacak değişiklikler adaylara bu web sitesinden duyurularak ilan edilir.
Uludağ Üniversitesi