LÜ - Katkı Payları

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KATKI PAYI/ÖĞRENİM ÜCRETİ MİKTARLARI
YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI BİRİNCİ ÖĞRETİM (*) İKİNCİ ÖĞRETİM (İÖ)
1.TAKSİT 2.TAKSİT TOPLAM 1.TAKSİT 2.TAKSİT TOPLAM
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM 903 903 1806

Tezsiz ve İkinci Öğretim

Programları Öğrenim Ücretleri

İlgili Enstitülerce ilan edilecektir.

* 2018-2019 eğitim-öğretim yılı 1.yarıyıl katkı payları/öğrenim ücretleri, kayıt yenileme/ilk kayıt tarihine kadar Bakanlar Kurulunca açıklanmadığı takdirde “2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair Karar” a göre, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı için belirlenmiş katkı payları ve öğrenim ücretleri alınacaktır. 2018-2019 eğitim- öğretim yılı katkı payı/öğrenim ücreti miktarları belirlendiğinde varsa aradaki (+/-) katkı payı/öğrenim ücreti farkı takip eden bahar yarıyılı katkı payı/öğrenim ücreti ile birlikte alınacaktır.