Türkiye Online ULUYÖS Sınavı Hakkında

Yurt içi (yüz yüze) sınav başvurusu yapan, ancak online E-ULUYÖS Türkiye sınavına girmek istemeyen adayların talep etmeleri halinde ücretleri iade edilecektir. Adayların ücret iadesi için ekli formu eksiksiz doldurarak imzalamaları ve ödeme dekontu (kredi kartı ile online ödeme yapıldıysa gerekmemektedir.), başvuru formları ile birlikte mail olarak 25 Mayıs 2021 Salı günü 17.00’a kadar yos@uludag.edu.tr mail olarak göndermeleri  gerekmektedir. (Bu tarihten sonra yapılacak başvurular dikkate alınamayacaktır.)

Sınav Ücreti İade Formu için TIKLAYINIZ.