Bursa Uludağ Üniversitesi Yurtdışından veya Yabancı Uyruklu Öğrenci Seçme Sistemi (ULUYÖS)

2021 YILI ULUYÖS SINAVLARI

Üniversitemiz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı, ULUYÖS-2021 sınav merkez ve tarihleri ile sınavın düzenlenmesine ilişkin uygulama usul ve esasları Üniversitemiz ULUYÖS web sayfasından duyurulmuştur.

2021 ULUYÖS başvurular, sınavın yapılış şekli, yurtdışı sınav merkezlerine ilişkin diğer bilgilendirmeler Üniversitemiz resmi iletişim kanalı olan ULUYÖS web sayfası üzerinden yapılacak olup bunun dışında yapılan bilgilendirme ve paylaşımları lütfen dikkate almayınız.

Sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimizle.

Bu web sitesinde yer alan açıklamalar, belirtilen tarih ve koşullarda Bursa Uludağ Üniversitesi değişiklik yapma yetkisine sahiptir. Yapılacak değişiklikler adaylara bu web sitesinden duyurularak ilan edilir. İnternet sayfasındaki duyurular adaylara tebliğ hükmündedir.
Bursa Uludağ Üniversitesi
Yurtdışından veya Yabancı Uyruklu Öğrenci Seçme Sistemi