ULUYÖS-2023 Sonucunu Kabul Eden Üniversiteler

ULUYÖS sonucu Türkiye’de bulunan 70’den fazla üniversite tarafından kabul edilmektedir. ULUYÖS sınav sonucunu kabul eden üniversiteler için TIKLAYINIZ.

DİKKAT:

- Liste sürekli olarak güncellenmektedir, lütfen takip ediniz.

- Üniversiteler, öğrenci seçimi sürecinde ULUYÖS puanlarını nasıl kullanacaklarına, kabul edip etmeyeceklerine kendileri karar vermekte olup Bursa Uludağ Üniversitesi'nin bu konuda bir yaptırımı ve taahhüdü yoktur. (Adayların başvurmak istedikleri üniversitelerin güncel kabul koşullarını ve tarihlerini de incelemeleri gerekmektedir.)