ULUSLARARASI ÖĞRENCİ, İNSAN KAYNAKLARI PORTALI

Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB) tarafından, uluslararası öğrenciler ile ihracatçılarımızı buluşturmayı amaçlayan http://ik.hib.org.tr/ internet portalının erişime açıldığı;

İnsan Kaynakları Portalı ile; Uluslararası öğrencilerin, öğrenimleri sırasında Türk firmaları bünyesinde gerek stajyer, gerekse mezuniyetleri sonrasında ihtiyaç duyulan alanlarda ilgili mevzuat çerçevesinde tam zamanlı çalışan olarak istihdamlarının öngörülmekte olduğu, Ülkemizde öğrenim gören uluslararası öğrencilerin başvurularının ücretsiz olarak alınmaya başlandığı bildirilmiştir.

Tüm uluslararası öğrencilerimize duyurulur.