YURTDIŞINDAN ÖĞRENCİ KABUL KONTENJANLARINA 2. YERLEŞTİRME SONUÇLARI VE ONLINE KAYIT İŞLEMLERİ

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabul Kontenjanlarına 2. Yerleştirme Sonuçları ve Online Kayıt İşlemleri İçin

DİKKAT ÖNEMLİ:

- Online kayıt için sizden istenilen yüklenecek tüm belgelerin JPEG formatında (.jpg) ve 2 MB’dan küçük boyutta olması gerekmektedir. (İstenilen tüm belgeleri eksiksiz yüklemeniz gerekmektedir. Eksik belge olması halinde kaydınız yapılmayacaktır.) Aksi halde mailiniz ve evraklarınız ulaşmayacak, kaydınız yapılamayacaktır. Size mail ile gönderilen linklere doğru bir şekilde belgeleri yüklemeniz gerekmektedir. Size gönderilen maildeki linklere deneme amaçlı veya farklı belge yüklenmemesi gerekmekte olup belge yüklenmesinden sonra linkler tekrar kullanılamayacaktır.

- Kaydı yapıldıktan sonra, Başvuru Koşulları'na uymadığı, yanıltıcı bilgi ve belgelerle başvuru yaptığı, bilgi ve belgelerinde hata bulunduğu tespit edilen öğrencilerin üniversite ile ilişiği kesilir. Bu durumdaki adaylar ile kayıt yaptırmak için para yatıran, kayıt yaptırmayan veya kayıt yaptırıp kendi isteği ile kaydını sildiren öğrencilerin katkı payı ve öğrenim ücretleri geri ödenmez.